Wszechnica Żywieniowa w SGGW zaprasza na prelekcje!

Wszechnica Żywieniowa w SGGW
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
zaprasza na prelekcje w semestrze letnim w roku akad. 2013/2014

19 marca – Jakość i autentyczność polskiej żywności
- gościnnie prof. dr hab. Mieczysław Obiedziński (Wydział Nauk o Żywności SGGW)

9 kwietnia – Barwniki dodawane do żywności
- dr inż. Katarzyna Kozłowska

21 maja – Słodziki – aspekty żywieniowe i zdrowotne
- dr inż. Elżbieta Wierzbicka

11 czerwca – Syropy i inne słodkie składniki żywności –
czy to dobre i zdrowe zamienniki cukru?
- prof. dr hab. Bożena Waszkiewicz-Robak

Spotkania odbywają się:
w trzecią, a w kwietniu i czerwcu w drugą środę miesiąca, o godz. 17.30,
w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,
na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.
Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 503.
WSTĘP WOLNY!
Prelekcje transmitowane są on line – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

Kontakt z organizatorką mgr Hanną Wysocką:
- telefon – (22) 59-37-004
- adres e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
Nasza strona: wszechnica_zywieniowa.sggw.pl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>