Kwas chlebowy z Litwy do Polski!

Do prezentacji na stronie Wirtualnych Targów Zdrowego Życia, Zdrowej Żywności i Produktów Naturalnych zaprosiłem kolejna Firmę „Gerima” s.c., która importuje do Polski „Kwas chlebowy litewski”. Szczególy w rubryce „Katalog Firm”.

Działanie kwasu chlebowego jest nieocenione dla zdrowia, podnosi odporność organizmu, wspomaga trawienie. „Kwas chlebowy litewski” zawiera wiele cennych mikroelementów, witamin i aminokwasów. Polecany jest jako napój mający korzystny wpływ w wielu chorobach i dolegliwościach oraz jako napój regenerujący dla ludzi pracujących fizycznie i sportowców.
Kwas chlebowy litewski

FIRMA: Firma Gerima s.c.

tradycyjny, naturalny napój, bez chemicznych konserwantów

„Kwas Chlebowy litewski” produkowany przez browar „Gubernija” jest naturalnym napojem bezalkoholowym. Warzony jest z żytnich sucharów chlebowych oraz źródlanej wody. Po uwarzeniu rozlewany jest do szklanych butelek i pasteryzowany tunelowo w temp 85-90 st.C, co zapewnia mu 9 miesięczny okres przydatności do spożycia.

„Kwas Chlebowy litewski” nie posiada żadnych chemicznych środków konserwujących, sztucznych substancji zapachowych ani koloryzujących.

„Kwas Chlebowy litewski” ma przyjemny, naturalny smak pieczonego żytniego chleba, łatwo się pieni, doskonale gasi pragnienie i długo utrzymuje niską temperaturę po schłodzeniu.

Działanie kwasu chlebowego jest nieocenione dla zdrowia, podnosi odporność organizmu, wspomaga trawienie. „Kwas chlebowy litewski” zawiera wiele cennych mikroelementów, witamin i aminokwasów. Polecany jest jako napój mający korzystny wpływ w wielu chorobach i dolegliwościach oraz jako napój regenerujący dla ludzi pracujących fizycznie i sportowców.

„Kwas Chlebowy litewski” jest smacznym bezalkoholowym napojem, mogącym z pewnością zastąpić kufel piwa. Polecany jest zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Litewski browar ”Gubernija” produkuje „Kwas Chlebowy” od 1996 r. Zdobył on już uznanie nie tylko na Litwie, ale również wśród konsumentów na świecie. Eksportowany jest m.in. do USA, Niemiec, Izraela, Anglii, Irlandii, Hiszpanii i Rosji. Posiada wszystkie wymagane atesty międzynarodowe. „Kwas Chlebowy” został wyróżniony na Targach AgroBałt ’98 oraz otrzymał nagrodę Produkt Roku ’98.

Skład: żytnie suchary chlebowe – 2,2%, woda, cukier, kwas cytrynowy, dwutlenek węgla. Przechowywać w temperaturze 2-18° C. Pić schłodzony.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>