Jak odbywa się produkcja soku z jagody acai? Zapraszam Internautów do Klubu Zdrowia Osób pijących codziennie sok o niezwyklych walorach zdrowotnych.

Warto zapoznać się z przebiegiem produkcji soku z jagody acai począwszy od zbioru owocu z drzewa palmowego rosnącego w Amazonii brazylijskiej do produktu końcowego czyli soku Mona-Vie w butelce:
http://www.youtube.com/watch?v=dbAn1YuZUKA&feature=fvw . Proszę o listy w sprawie zamówień soku Mona- Vie przez internet i podanie kontaktu telefonicznego. Cena butelki o pojemności 750 ml ok. 100,00 zł w zależności od ilości kartonów. w 1 kartonie znajduje się 4 butelki soku…..

Przedmiotem dyskusji, tak na forum naukowym  jak i medycznym stała się ostatnio niezwykła jagoda açai (Euterpe olereacea), owoc drzew palmowych rosnących w jednym tylko miejscu na świecie – w głębi tropikalnego lasu amazońskiego w Brazylii. Amazonia, w ogromnej części dziewicza i nietknięta ludzką ręką, bywa nazywana „Zielonymi Płucami Ziemi”. Istotnie, jest to największy las na świecie (obecnie zajmuje obszar 5 mln. km2), pełen niespotykanych nigdzie indziej gatunków roślin i zwierząt, które mogą tam żyć i rozwijać się dzięki unikalnym warunkom klimatycznym  oraz  wyjątkowej czystości środowiska. Więcej o walorach zdrowotnych jagody acai na stronie www.jedzeniemaznaczenie.com . Listy z zamówieniami proszę kierować pod moim adresem: Jacek Roik, roik@roik.pl

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>