Czy połączenie oleju lnianego z sokiem pomidorowym i natką pietruchy jest właściwe?

Proszę udzielić mi odpowiedzi czy połączenie oleju lnianego z sokiem pomidorowymi i natką pietruchy jest właściwe-właśnie to połączenie najbardziej mi smakuje zmiksowane blenderem-pozdrawiam K.U.

Jeżeli taka „mieszanka” Pani smakuje to nie ma problemu! Najczęściej jednak Pacjenci mieszają olej lniany tłoczony na zimno z twarogiem chudym jak polecała dr Budwig! Przy okazji proponuję zapoznać się z produktami naturalnymi, które zwierają w sobie dużo antyoksydantów, takimi jak sok MonaVie czy czekolada Xocai- więcej na mojej stronie internetowej! Zachęcam również do zapisania się do Koalicji dla Zdrowia Dr Ratha by poznać system profilaktyki związany z medycyną komórkową! W tym celu proszę podać adres pocztowy i telefon kontaktowy bym mógł wysłać deklaracje (bezpłatnie!). Jacek Roik, roik@roik.pl, tel.14, 655 84 49, 19.00- 21.00.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>